Thursday, February 10, 2011

MARI UJI KEJUJURAN BLOGGER



korang semua tentu dah tahu cara atau tips menjadi blogger yang femes,trafik deras,mesra ceo dan yang sewaktu dengannya.
Petua selalu kita dengar antaranya perbanyak backlink,tukar link,komen kat blog otai yang ada pr 3,4,5,6.

Ok,gua tak mahu cakap panjang lebar cuma gue minta korang semua tengok balik,jujurkah orang lain link ke blog korang?atau betulkah komen komen yang kita tinggal di blog otai jadi link atau jadi sampah je kerana blog diorang no follow?

Cuba korang tuliskan blog korang kat
http://blogsearch.google.com
korang akan nampak blog blog siapa saja yang ada link ke korang.ok? Selamat mencuba!kalau korang ada cara lain sila share ngan gua.

4 comments:

fndrocka said...

Kalau btol jujur..tak payah nak check2 bagai

Anonymous said...

Biar tahu siapa siapa yang bagi link(blog) dofollow atau nofollow

belia bangkit said...

aku jujur jer

Rahwana said...

Ye ke? Ok nak follow.